085-4865262 (dagelijks 8.00u - 22.00u)

Uitleg

Het voorarrest is een van de belangrijkste fasen van het strafproces. Het is meestal het begin van het voorbereidend onderzoek van de politie of in ieder geval de fase waarin de verdachte wordt geconfronteerd met de bewijzen die de politie heeft verzameld.
De verklaringen die door de verdachte tijdens het voorarrest worden afgelegd, zijn van grote invloed op de rest van de strafrechtelijke procedure en vaak ook op de uitkomst van de strafzaak.

Deskundige rechtsbijstand tijdens het voorarrest kan het verschil uitmaken tussen een vrijspraak of een veroordeling. Ook kan deskundige rechtsbijstand ervoor zorgen dat de verdachte sneller wordt vrijgelaten. Een gespecialiseerde advocaat kent de wegen binnen het strafrecht die bewandeld moeten worden om het beste resultaat te bereiken.

Neem daarom ook geen genoegen met een goede advocaat. Neem de beste advocaat, eentje die in het strafrecht is gespecialiseerd. Wij kunnen u doorverwijzen naar een gespecialiseerde advocaat die echt voor de belangen van de verdachte opkomt!

Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden