085-4865262 (dagelijks 8.00u - 22.00u)

Klaagschrift tegen beslag

Politie en justitie mogen beslag leggen op uw bezittingen met het oog op de waarheidsvinding, een latere ontnemingsvordering (afpakken door een misdrijf verkregen inkomsten), of om het goed uit de maatschappij te halen omdat het misdrijf met het goed is gepleegd of omdat het goed te gevaarlijk is om in de maatschappij te blijven circuleren.

Wanneer beslag om andere redenen of zonder wettelijke grondslag wordt gelegd of het beslag in verband met het onderzoek van de politie te lang duurt, bestaat de mogelijkheid om hiertegen een klaagschrift in te dienen bij de rechtbank.

Indien u een klaagschrift wenst in te dienen doet u er verstandig aan om onmiddellijk deskundige rechtsbijstand in te schakelen van een in het strafrecht gespecialiseerde advocaat. Meld uw strafzaak daarom vandaag nog bij ons aan.
Wij verwijzen u door naar een gespecialiseerde strafrechtadvocaat die namens u een bezwaarschrift kan indienen tegen het beslag en het uitblijven van een last tot teruggave.

De bij ons netwerk aangesloten strafrechtadvocaten werken ook pro deo (gesubsidieerde rechtsbijstand). De kosten van rechtsbijstand worden dan vergoed door de overheid.

> Meer informatie klaagschrift tegen beslag

Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden