085-4865262 (dagelijks 8.00u - 22.00u)

Voordelige advocaat strafrecht

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde, maar toch voordelige/goedkope advocaat strafrecht? Gespecialiseerde rechtsbijstand door een in het strafrecht gespecialiseerde advocaat hoeft niet duur te zijn.

Onze advocaten werken ook pro deo. Indien u voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking komt, betaalt u uitsluitend een geringe eigen bijdrage. De overige kosten van rechtsbijstand worden vergoed door de overheid. Of u voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking komt is met name afhankelijk van de hoogte van uw inkomen. Op onze website www.prodeoadvocaatstrafrecht.nl vindt u een tabel waar u zelf kunt nagaan of u recht hebt op een pro deo advocaat.  

Maar ook wanneer u niet in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand, hoeft onze rechtsbijstand u niet veel te kosten. Omdat wij speciale prijsafspraken hebben gemaakt met de bij ons netwerk aangesloten strafrechtadvocaten, kunnen wij u de rechtsbijstand verlenen voor slechts € 135,00 excl. BTW per uur. Goedkopere rechtsbijstand door een gespecialiseerde strafrechtadvocaat vindt u niet in Nederland.

Het opstellen en indienen van een verzoekschrift ter verkrijging van schadevergoeding is gratis. De kosten van rechtsbijstand worden vergoed door de overheid.

Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden