[alleen bereikbaar via contactformulier]

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde, maar toch voordelige/goedkope advocaat strafrecht? Gespecialiseerde rechtsbijstand door een in het strafrecht gespecialiseerde advocaat hoeft niet duur te zijn.

Onze advocaten werken ook pro deo. Indien u voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking komt, betaalt u uitsluitend een geringe eigen bijdrage. De overige kosten van rechtsbijstand worden vergoed door de overheid. Of u voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking komt is met name afhankelijk van de hoogte van uw inkomen. Op onze website www.prodeoadvocaatstrafrecht.nl vindt u een tabel waar u zelf kunt nagaan of u recht hebt op een pro deo advocaat.  

Maar ook wanneer u niet in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand, hoeft onze rechtsbijstand u niet veel te kosten. Omdat wij speciale prijsafspraken hebben gemaakt met de bij ons netwerk aangesloten strafrechtadvocaten, kunnen wij u de rechtsbijstand verlenen voor slechts € 135,00 excl. BTW per uur. Goedkopere rechtsbijstand door een gespecialiseerde strafrechtadvocaat vindt u niet in Nederland.

Het opstellen en indienen van een verzoekschrift ter verkrijging van schadevergoeding is gratis. De kosten van rechtsbijstand worden vergoed door de overheid.