085-4865262 (dagelijks 8.00u - 22.00u)

Bezwaarschrift tegen kennisgeving omzetting taakstraf in vervangende hechtenis

Indien de taakstraf niet tijdig wordt verricht, kan het zijn dat de officier van justitie besluit om deze om te zetten naar vervangende hechtenis. Aan de veroordeelde wordt dan een kennisgeving van dit besluit tot omzetting van de taakstraf in vervangende hechtenis betekend.

De veroordeelde kan tegen deze omzetting binnen 14 dagen na betekening een bezwaarschrift indienen bij het gerecht dat de taakstraf heeft opgelegd.

Indien u een kennisgeving hebt ontvangen van de omzetting van de taakstraf doet u er verstandig aan om onmiddellijk deskundige rechtsbijstand in te schakelen van een in het strafrecht gespecialiseerde advocaat. Meld uw strafzaak daarom vandaag nog bij ons aan.
Wij verwijzen u door naar een gespecialiseerde strafrechtadvocaat die namens u een bezwaarschrift kan indienen tegen de omzetting van de taakstraf in vervangende hechtenis.

De bij ons netwerk aangesloten strafrechtadvocaten werken ook pro deo (gesubsidieerde rechtsbijstand). De kosten van rechtsbijstand worden dan vergoed door de overheid.

Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden